Bacon pot i Dutchoven Spændende aftensmad som tilberedes i dutchoven og langtidssteges. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Junior Trop Senior Type: Madlavning
Foto Gettyimages Bagning i støbejernsgryde Bag det lækreste brød i en støbejernsgryde med låg Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Junior Trop Senior Type: Madlavning
Foto Gettyimages Bagte bananer med chokolade En god nem dessert lavet over bål Varighed: 15-30 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Bål - Nordisk mytologi fantasiramme Med udgangspunkt i den nordiske mytologi som fantasiramme, skal spejderne tænde et flot bål. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Mikro Type: Madlavning Natur og friluftsliv Samarbejdsøvelser
Foto Gettyimages Citruslimonade Citruslimonade af appelsiner og citroner Varighed: 15-30 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Ezay (Bhutanesisk chilidip) Lav din egen chilidip - den er stærk! Varighed: 15-30 minutter Målgruppe: Junior Trop Senior Type: Madlavning
Fasaner – ænder Spejderne lærer om fasaner og ænder, hvordan deres krop fungerer, og hvordan man kan lave mad af dem. Aktiviteten er en del af Høstmærket. Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Familiespejder Type: Madlavning
Grillede fladbrød med grøntsager og melon Fladbrød kan være et alternativ til snobrød. Her med en blanding af grøntsager og melon, kryderet med spidskommen og en yoghurtmyntedressing til Varighed: 120+ minutter Målgruppe: Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning
Foto Gettyimages Havregrød med skovens bær eller nødder Lav havregrød med skovens bær eller nødder Varighed: 15-30 minutter Målgruppe: Familiespejder Mikro Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning Natur og friluftsliv
Foto Gettyimages Honningristet mysli Mysli lavet af grovvalsede havregryn, sesamfrø, kokosmel, rosiner eller andet tørret frugt. Varighed: 15-30 minutter Målgruppe: Mini Junior Trop Senior Type: Madlavning